试用各间4G网速,应买边只储值卡?

SMT肯定系48蚊个只,唔使问(因为好似4G且唔限速)  

甘请问其他台,想入坑(上台)之前想先测下自己屋企~公司沿线信号,应该买边张储值卡来试试呢?

人仔台系咪呢张?(请问有限速?)https://1cm.hk.chinamobile.com/o ... SIM234SP%2468INDV4G
csl.和3HK又应该买边张呢?多谢多谢。

chingyee 發表於 2015-9-15 00:57

唔乖曬。
可唔可以請教下,呢3張卡,都可以行到上台plan一樣的top speed吗?

CMHK和csl.咪呢如图系几个上网plan都可以行到top speed?thx

回覆 3# joee1023

Cmhk每日上限$28同$148   1GB係top speed。

回覆  joee1023

Cmhk每日上限$28同$148   1GB係top speed。
a527692384 發表於 2015-9-15 18:10

请问ching知唔知1.5G 5日plan(CMHK)限速几多?多谢

回覆 5# joee1023

好似14.4M,有錯請其他ching指正。

回覆  joee1023

好似14.4M,有錯請其他ching指正。
a527692384 發表於 2015-9-16 01:42

多谢多谢。
甘我买张来试试港岛线peak time CMHK到底load唔load到图。
好钟意CMHK个大陆漫游数据,不过又惊2016年1月10号之后cancel,烦。