美國加拿大上網卡

想請教下,
有無邊張sim美國加拿大上網卡正?又夠平?
黎緊會去2星期。

果邊啲data唔算平,分分鐘香港買過去有着數

鴨記應該好多選擇,好似開心電訊有,以前聯通有張美國嘅但呢排少見,仲有3仔歐洲14日果張加拿大可以用

yahoo 睇到間叫
ultra mobile 用 t mobile 但係好似只係得美國
話 unlimited data text calls 喎,但係無試過,上 yahoo auctions search 下好多人都擺當地出嘅卡/香港出嘅漫遊卡上去賣

鴨記大把
早餐A 發表於 2015-9-16 12:16

唔好意思,我真係唔熟路,
請問係鴨寮街近邊一頭?

果邊啲data唔算平,分分鐘香港買過去有着數

鴨記應該好多選擇,好似開心電訊有,以前聯通有張美國嘅但呢排 ...
aquarius 發表於 2015-9-16 14:02

請問係咪要買加拿大, 美國各一張?
無一張通曬兩個國家?

yahoo 睇到間叫
ultra mobile 用 t mobile 但係好似只係得美國
話 unlimited data text calls 喎,但係無試 ...
QAFHK 發表於 2015-9-16 15:47

好嘅,等我上去睇下

怯怯地問一問,
請問鴨寮街啲鋪仔朝早幾點開?
晚上大約幾點關門?

請問係咪要買加拿大, 美國各一張?
無一張通曬兩個國家?
maraprmaymay 發表於 2015-9-17 10:59

香港未見到兩張玩晒

其實ching你要幾多data倒?

*  鴨寮街喺深水埗,地鐵深水埗站C2出口,直行入桂林街兩旁就見,排檔集中喺基隆街同鴨寮街之間果段桂林街

你晏晝去穩陣啲

香港未見到兩張玩晒

其實ching你要幾多data倒?

*  鴨寮街喺深水埗,地鐵深水埗站C2出口,直行入桂林街 ...
aquarius 發表於 2015-9-17 11:46

其實我去10日加拿大,5日美國,
兩個人share用,最好搵到無限啦
如果無,喺加拿大嗰段時間想有起碼6G.