中聯通免月租一卡兩號問題

我用左兩年,
前日10010打過黎,我無聽,
今日收到話我張卡可能係黑卡,要我實名,

我好少上大陸,多數係跟我父母去大陸旅遊先會返,個電話係方便我父母係國內打電話比我,或者我打比佢地當佢地返大陸時.....

請問係唔係9月30日會CUT左我個戶口?如果CUT左係咪會食埋我個幾十蚊人仔?

有冇網上攪?

我都收到,但我果個已經轉左去我名都收到…

我都收到,但我果個已經轉左去我名都收到…
refeal21 發表於 2015-9-18 18:05

我又少用,又唔多上大陸,點會實名到.....為難了我....

我仲用個國內電話綁定左支付寶添....

又要解除綁定.......

煩......

不用轉,一吉二號

via HKEPC Reader for Android

不用轉,一吉二號

via HKEPC Reader for Android
judyho 發表於 2015-9-18 18:26

???唔係太明???

http://www.hkepc.com/forum/redir ... 57&pid=33872264

弘創張嬸明天喎, 否則要等下個月

我用左兩年,
前日10010打過黎,我無聽,
今日收到話我張卡可能係黑卡,要我實名,

我好少上大陸,多數 ...
chi333 發表於 2015-9-18 18:01

呢個係群發信來家,用來引人實名.

呢個係群發信來家,用來引人實名.
fireeye 發表於 2015-9-18 21:07

即係話...
唔理佢...
都唔會有影響???

係未老吹九月三十曰後就知.我都想知係末真係捉到d假實出來!

弘創張嬸明天喎, 否則要等下個月
bbyubb 發表於 2015-9-18 20:11

下唔下個月都無影響,根本係我唔會一個人無啦啦返大陸,實名唔到,我連大卡都唔見左!

如果真係CUT左我,我想要一咭兩號係唔係一定要上台......老實講我三十幾蚊人仔會用到最少一年以上,都唔洗入錢住.....

如果每個月要比月費...真係...........