請問有冇人用緊11蚊月租既1卡2號

我買個時冇為意有90日有效期
我想問哩張卡會唔會同其他大陸卡一樣,有錢係裡面就會繼續用得
定係90日後就冇

你張應該係香港聯通版,有效期90天,到期前要增值,係用港幣增值。

增值$10可延長一個月

via HKEPC Reader for Android

增值$10可延長一個月  

WING1888 發表於 2015-9-20 14:20

拜謝啦11蚊月租入10蚊但係點入10蚊

拜謝啦11蚊月租入10蚊但係點入10蚊
bbsunny 發表於 2015-9-20 14:32

Key words: 官網,信用卡

Key words: 官網,信用卡  

WING1888 發表於 2015-9-20 14:35

多謝哂師兄

這裏有資料啱你…
http://hk.chinaunicom.com/mobile/20234

先攪清楚你個張係香港聯通定大陸聯通出既

如果大陸卡就唔使擔心,國家係早2,3年前已經明文禁止電信商出有有效日期既卡,可能你個個係舊包裝咁就唔使理,只要唔負錢就ok

如果係香港卡最抵就係充30+30,咁有效期就係你既到期日+90+90日
如果直接充60蚊就只會延長90日,唔好充錯

睇番香港聯通個網
一卡兩號得番2蚊,6蚊同18蚊月費
舊時任聽如意香港通好似係11蚊,不過你宜家應該買唔到
似乎你個張係大陸卡?

睇番香港聯通個網
一卡兩號得番2蚊,6蚊同18蚊月費
舊時任聽如意香港通好似係11蚊,不過你宜家應該買唔到
...
pong2000 發表於 2015-9-20 16:20

我都唔知大陸定香港,但係佢寫繁體聽,同埋叫如意中港通$180(內含$80儲值額),
大陸個啲好似叫如意香港卡