[操作疑難] 100蚊內既無限plan邊個台最好?

我見好多88蚊無限3g, 而家邊個台最好?

我見好多88蚊無限3g, 而家邊個台最好?
killuer_edwin 發表於 2015-9-25 12:55

正常應該係smt..因為接受最好...
但要快呢..就cmhk和sun mobile啦, 話哂有4g lite..

2GB 內3應該係最快,$88 Plan。

正常應該係smt..因為接受最好...
但要快呢..就cmhk和sun mobile啦, 話哂有4g lite.. ...
charcsc2000 發表於 2015-9-25 13:24

正常應係smt,但smt而家接收好差...

boot 發表於 2015-9-25 13:46

smt而家接收好差,係差到貼地

boot 發表於 2015-9-25 13:46

你講上網速度嗎??
係咪..佢確係差左..
但cmhk會load 空氣...

你講上網速度嗎??
係咪..佢確係差左..
charcsc2000 發表於 2015-9-25 14:07

宜家Smt 3G都不時load空氣,多過以前

你講上網速度嗎??
係咪..佢確係差左..
charcsc2000 發表於 2015-9-25 14:07

係呀, 上網速度, 因為以前有D人話同2G無分別, 但有D有3.5G, 想知邊個最快

係呀, 上網速度, 因為以前有D人話同2G無分別, 但有D有3.5G, 想知邊個最快
killuer_edwin 發表於 2015-9-25 14:20

我兩張卡都有...
smt真係得384kbps咋...
cmhk有7xx~8xxkbps..
但接收呢..明顯係smt快d...

你講上網速度嗎??
係咪..佢確係差左..

唔係講smt上網速度,因上網速度一般,用佢個3G通話同接收上網信號好差...
ps:一樣用緊cmhk,好少load 空氣,但有時少少慢...