請問有冇儲值卡起香港可以免費接聽?

我想知道香港有冇卡係免費接聽,但又冇咁貴行政費,我見人仔要$15 貴左d

聯通如意深港通,月費6蚊人仔
分別係冇得mnp同冇送飛線,呢兩樣cmhk都有
響大陸用香港號碼接聽收0.39人仔,cmhk收hk$0.25
用pccw網絡,香港收2g比較差

回覆 2# taison

這張香港可否 PCCW 3G 打電話?

回覆  taison

這張香港可否 PCCW 3G 打電話?
moslwc 發表於 2015-9-28 18:16

可以

響大陸用香港號碼接聽收0.39人仔, ...
taison 發表於 2015-9-28 14:53

唔該曬,請問呢隻係咪鴨記有,幾多錢?
thz

唔該曬,請問呢隻係咪鴨記有,幾多錢?
thz
samuelying 發表於 2015-9-28 23:42

鴨記唔清楚,我就寧願去淘寶買,張卡面值100人仔,唔揀號碼就賣六七十蚊人仔左右,加多幾十有得揀靚no., 肯定抵過鴨記,不過係新卡,要搞實名先用到,可以寄貨去深圳自提,順便去營業廳實名。反正你去鴨記買果d太空卡都未必用得耐,遲早一樣要上去搞實名。

回覆 6# taison

真係唔該曬,講到淘寶,我有地址收,差在怕有假野就弊

響大陸用香港號碼接聽收0.39人仔,cmhk收hk$0.25
用pccw網絡,香港收2g比較差
taison 發表於 2015-9-28 14:53

呢張 聯通如意深港通,係咪同人仔果張一卡兩號廣東版一樣,喺香港接聽打入香港號碼、喺大陸接聽打入大陸號碼,都係免費 ?

呢張 聯通如意深港通,係咪同人仔果張一卡兩號廣東版一樣,喺香港接聽打入香港號碼、喺大陸接聽打入大陸號 ...
dcc2000 發表於 2015-9-30 22:26
係一樣

仲有款80元面值11元月租好似點接都係免費