今日過左福田聯通大樓實名....點知

佢比左張form我填,要填
1,幾時激活(唔知)
2,最近期3個月通話紀錄(冇)
3,最後增值時間(唔記得)
4,最後增值金額(唔記得)
5,話費金額(知)
6,本號碼在網時超過(唔知)
7,用戶其他號碼(冇)
佢話太多資料唔知好難批,叫我最好入返
我見有ching好簡單咁收sms就搞掂
點解咁麻煩

非常R頭的問題, 不過呢D野通常隔離左右會有舖頭做百份百成功代填服務

非常R頭的問題, 不過呢D野通常隔離左右會有舖頭做百份百成功代填服務
iamgozilla 發表於 2015-10-5 00:11

即係唔好去聯通官網講個d營業廳?

我剛在星期六做完實名。
因為我早一晚上官網 check 完 d 資料,即填即做,10分鐘, ko

我剛在星期六做完實名。
因為我早一晚上官網 check 完 d 資料,即填即做,10分鐘, ko ...
tatata 發表於 2015-10-5 01:42

即係一定要填晒???
我都為左咁而增左100蚊..
第1同第6 最難, 佢叫我可以打去10010 check, 不過得國語, 冇廣東話
至於第7, 係咪一定要大陸號碼???

即係一定要填晒???
我都為左咁而增左100蚊..
第1同第6 最難, 佢叫我可以打去10010 check, 不過得國 ...
pbfans 發表於 2015-10-5 01:56

第一同第六登入網上營業廳可以查到,第七應該係你有冇其它已實咗名深圳聯通手機號碼。

第一同第六登入網上營業廳可以查到,第七應該係你有冇其它已實咗名深圳聯通手機號碼。 ...
aok 發表於 2015-10-5 02:28

尋日個職員又話得hotline先可以check, 遲d login 試下....

聯通宜家用翻移動5年前儲值卡實名(or改用戶密碼)嘎流程
其實提問甘多,都係為咗儲值卡真正主人的利益
以免有人路上執到張儲值卡然後拿去實名or改密碼成自己的

登入網上營業廳全部都有呢D資料

以前又話唔洗自己整實名,現在好似咁多人想轉

唔通轉來係為左沃個抽獎?