想問mnp 入smt 儲值卡有沒手續費及最底消費?

想問mnp 入smt 儲值卡有沒手續費及最底消費?
如cmhk 要先增值$100咁.

你講帶號轉台?
如果係的話
轉台買張48蚊卡
簽文件確認你係張卡主人
等轉台

企街SALE smt 儲值卡 個D做唔做到??

他話得, 你敢唔敢將你的HKID copy交給他?

現在 walk in SMT shop 做唔做 MNP 儲值卡 ?
當年 SMT shop 唔做, 指我去搵 3 個街口外擺檔的 SMT 街霸攪.
到期無轉到
打電話去 SMT, 條友無入 form 轉, 重已經離左職

你講帶號轉台?
如果係的話
轉台買張48蚊卡
簽文件確認你係張卡主人
等轉台 ...
yeung.w.k 發表於 2015-10-7 01:28 AM

未聽過咁轉台,MNP係個台會安排一張可以MNP既sim比你,簽文件係帶number手續唔係咩確認卡主。

via HKEPC Reader for Android

他話得, 你敢唔敢將你的HKID copy交給他?
moslwc 發表於 2015-10-7 09:29 AM

若果係smt direct sales無問題,以我所知著制服果啲係。

via HKEPC Reader for Android

數記完全係一個伏 因為會暗暗地開Data到你發現時只會同你講現在永久鎖死唔開Data唔會再發生 好唔負責仲有你要預到期前七天前去Mnp 唔係好似我咁奶野 迫你再增$50

企街SALE smt 儲值卡 個D做唔做到??
chiwai1123 發表於 2015-10-7 08:40

唔得

現在 walk in SMT shop 做唔做 MNP 儲值卡 ?
當年 SMT shop 唔做, 指我去搵 3 個街口外擺檔的 SMT 街霸攪. ...
Botti 發表於 2015-10-7 10:38

當年係幾時先
我兩三年前(咁上下)都得
荃灣門市