兩岸三地免費sim咭

可打電話可上網嘅兩岸三地免費sim咭,開咭有效期7日,睇廣告充滿後可打160分鐘電話或160MB數據,用完再睇廣告又可以充滿。總之7日內有效。

咁即係點樣玩都係7日玩完?

睇幾多廣告可增到幾多?

咁即係點樣玩都係7日玩完?

睇幾多廣告可增到幾多?
eeeuser 發表於 2015-10-8 14:25

唔使你真係好仔細睇嘅,load咗個廣告即時叉走去,再load另一個,load得十個八個廣告就滿喇,全程兩三分鐘搞掂。

唔使你真係好仔細睇嘅,load咗個廣告即時叉走去,再load另一個,load得十個八個廣告就滿喇,全程兩三分鐘 ...
LKF 發表於 2015-10-8 15:08

又幾盞鬼喎,不過冇機會搵到呢張卡試
每7日又要搵過張

又幾盞鬼喎,不過冇機會搵到呢張卡試
每7日又要搵過張
eeeuser 發表於 2015-10-8 15:12

機場,酒店,紅磡火車站,首都商場,美容院,珠寶鐘錶店,時裝店等等。

自己Google免費sim卡喇!

機場,酒店,紅磡火車站,首都商場,美容院,珠寶鐘錶店,時裝店等等。

自己Google免費sim卡喇! ...
LKF 發表於 2015-10-8 15:21

酒店會唔會只俾住客或旅客?美容院,時裝店都係賣女仕野,去counter問好似有的那個

之前都有出帖介紹過。
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 4917&highlight=

當時只係香港有,對我哋港人嚟講已經有自己咭用所以冇咩數,但而家去到港澳台三地,咁去玩就正喇,第日中日韓都有就冇死囉。

可打電話可上網嘅兩岸三地免費sim咭,開咭有效期7日,睇廣告充滿後可打160分鐘電話或160MB數據,用完再睇廣 ...
LKF 發表於 2015-10-8 14:19

得7日重要比年費...........

得7日重要比年費...........
kennonma 發表於 2015-10-8 15:58

俾年費個隻好似10日,係包寄6張俾你,唔係指定地點領取個的

澳门、台灣要收年費?