請問泰國 dtac 7日 SIM 卡如何延期 和 選 plan?

準備去11日, 請問有冇方法延期? 辦法,價錢? 謝謝!

回覆 1# Midas

您買2張咪解決lor...
去8日就話驚蝕jer...

回覆 2# Andysland

買兩張卡就可以解決到一張卡延期的問題! 高招!

回覆 3# 清明上河圖

咁係咪解決唔到? 定係您有更好方法???

回覆 4# Andysland

請問第二張卡點解決第一張卡延期問題?

可以買多一天或7天都得。

方法,自已去店搅。

回覆 5# 清明上河圖

第一張用7日...到第8日開第二張用...OK? !
(唔好咁老土玩捉字"室"係[延期]呀 ...我估計樓主係想11日係泰國都有得上網jar!)

可以買多一天或7天都得。

方法,自已去店搅。
alex008 發表於 2015-10-12 14:10

好的! 唔該嗮!

我記得有人講過其實呢類篤篤車卡, 或199baht隻tourist sim,
實際係有日費/7日plan的.....
所以據說呢隻卡唔top up 下係可以開多一日(因為7日plan完後根本未用盡卡內value)....
亦因為咁, 你可以查下開多4日 (去top up)扺, 定買多張卡抵

如果唔肯定, survarnahbumi 空港(BKK)就有dtac counter
(廊曼唔知, 但只有OX/O8/UO停廊曼空港)

我記得有人講過其實呢類篤篤車卡, 或199baht隻tourist sim,
實際係有日費/7日plan的.....
所以據說呢隻卡 ...
HP9730 發表於 2015-10-12 16:16

唔該!