有冇人用過Kartu As Internet

老人家用開限速PLAN,雙卡機
我想知哩張卡個36蚊個限速PLAN,用起想黎有冇咩好唔方便
因為個睇POST 話個PLAN連EMAIL都收唔到
只可以用WEB based既apps
或者有冇其他平既選擇
因為唔想換sim卡,
有諗過核武但係mnp過去交定3年1gb錢又好似太冒險,
又怕用hehe佢用哂1gb連whatsapp都收唔到

web based 但收到IM

有一張但未開card

有冇特殊加成入錢方法,張卡好似冇咩人用咁

甚麼 36 蚊 plan?
呢張卡已改革

甚麼 36 蚊 plan?
呢張卡已改革
QAFHK 發表於 2015-10-12 16:29

得翻以下 30日 plan
chat
social
2Gb+3Gb(後3Gb係送嘅)
3Gb+3Gb(後3Gb係送嘅)

100Mb / 7日

按用量計
$0.1/1Mb $10/day

得翻以下 30日 plan
chat
social
2Gb+3Gb(後3Gb係送嘅)
3Gb+3Gb(後3Gb係送嘅)

100Mb / 7日

按用量計
...
QAFHK 發表於 2015-10-12 16:41

咁官網係咪未更新,佢重有寫上網
http://www.kartuas2in1.com/home/menu/42
會唔會係唔同卡
AS Internet,唔係AS 2in1
如果係AS Internet都係咁我唔買黎試,唔該師兄可唔可以幫我睇多眼

咁官網係咪未更新,佢重有寫上網

會唔會係唔同卡
AS Internet,唔係AS 2in1
如果係AS  ...
bbsunny 發表於 2015-10-13 13:10

AS Internet
官網 outdate 了 (還是未 update,唔清楚)
9月既事來的

AS Internet
官網 outdate 了 (還是未 update,唔清楚)
9月既事來的
QAFHK 發表於 2015-10-13 16:28

唔該哂