[中伏]第2次去褔田聯通大廈實名..話星期六日做唔到..己實名]

繼第1次要有5個電話紀錄後
今次輪到......
佢話星期1至5先有人做實名
星期六日係交form
唔肯比我做實名,最多都係填form copy你回鄉卡就算.....

今日去東門, 10分鐘就1 take過搞掂, 只要5個通話紀錄, 其他可以唔駛理
我個張係弘基有限公司
唔駛再去聯通大廈, 玩我地, 我等左成個星期,都收唔到佢地電話!!!

另外想問下由尋日開始張1卡2號係香港"無服務", 但上左大陸就收到, 有冇人係咁????

我今日做到喎,不過我係之前交左 form ,佢核實完叫我今日上去做實名

我今日做到喎,不過我係之前交左 form ,佢核實完叫我今日上去做實名
alistair1983 發表於 2015-10-17 17:54

ching你上星期幾去交form???? 即係交完form要去多次@@
好晒車錢

ching你上星期幾去交form???? 即係交完form要去多次@@
好晒車錢
pbfans 發表於 2015-10-17 18:07

9月26交 form
10月9號打俾我話核實成功,叫我7日內上去辦手續,我話黎緊一星期唔係香港,佢之後叫我10月內去搞返就 ok

所以今日又上去多次

真係好曬車錢

9月26交 form
10月9號打俾我話核實成功,叫我7日內上去辦手續,我話黎緊一星期唔係香港,佢之後叫我10 ...
alistair1983 發表於 2015-10-17 18:44

我頭先交左form比同佢copy左回鄉卡,話到時會電話打黎
係咪可以星期六日上去實名?

開1個counter做已經好得人驚, 仲要星期六日做唔到

開1個counter做已經好得人驚, 仲要星期六日做唔到
hardness 發表於 2015-10-17 18:55

今日去到佢咁講都打個突.....真係好唔方便.....好晒車錢

我頭先交左form比同佢copy左回鄉卡,話到時會電話打黎
係咪可以星期六日上去實名? ...
pbfans 發表於 2015-10-17 18:52

Should be ok
我都係今日上去搞

一係佢打俾你時,你講明邊日上去搞

Should be ok
我都係今日上去搞

一係佢打俾你時,你講明邊日上去搞
alistair1983 發表於 2015-10-18 01:16

以前深圳講廣東話都仲有人識聽, 而家己經幾乎冇人識聽

仲唸住25號上去搞,即係依家唔使理啦。