聯通1GB 全國 流量半年包,長期30元

看圖藍色框,唔使等 10.24、雙11

入網過一年,60元1GB 全國 流量半年包
入網過兩年,30元1GB 全國 流量半年包

其他用戶 80元1GB 全國 流量半年包

只限4g ?!

發個 SMS 去 10010 自助開 4G

內容 KT4G 發去 10010 自助開

入網日期由第一次用卡2G/3G果時開始計,非升級 4G計,好多人入網期過一年以上

看圖藍色框,唔使等 10.24、雙11

入網過一年,60元1GB 全國 流量半年包
入網過兩年,30元1GB 全國 流量半 ...
hkcslcmcc 發表於 2015-10-17 22:00

10.24唔係$10/1G咩?依家$30/1G,足足貴3倍喎……

發個 SMS 去 10010 自助開 4G

內容 KT4G 發去 10010 自助開

入網日期由第一次用卡2G/3G果時開始計,非升 ...
hkcslcmcc 發表於 2015-10-17 22:25

KT4G 等於4G語音用戶係咁嘅話KT4G 左嘅ching 咪領唔到—起沃流量

10元1GB唔係成日有,30元1G就日日都有

hkcslcmcc 發表於 2015-10-18 09:23

其實,除非係要長駐大陸。
唔係嘅話,只係間中偷跳大陸嘅話,1G/半年都有排用。
而聯通又好似差唔多每半年就有呢個$10/1G嘅活動。

就算無$10/1G。只係間中上去玩下,一起沃V3後可以有免費嘅150MB(100M + 50M廣東流量),另外$9/100M嘅流量包,要幾多開幾多,都好夠使……:xd:

hkcslcmcc 發表於 2015-10-18 09:23

唔係寫住4G用戶促銷活動,優惠期到2015/12/31止咩:titter:

回覆 6# hkcslcmcc

10蚊1 g....大多每半年一次...剛好cover到

KT4G后仲係唔係零月租?