[資源] 手機續 plan: 數碼通4G 6GB 29x/月,Sun Mobile 就 25x/月,有冇平啲架??

覺得都幾貴下,但每月真係差唔多要3-4GB,起碼都要3G,唔可以慢速。。。

有冇好啲嘅選擇?

覺得都幾貴下,但每月真係差唔多要3-4GB,起碼都要3G,唔可以慢速。。。

有冇好啲嘅選擇? ...
ok. 發表於 2015-10-18 17:47

CMHK-4G Pro 計劃,(6GB)可選擇優惠月費 (24個月合約)$248/優惠月費 (12個月合約)$268...

CMHK-4G Pro 計劃,(6GB)可選擇優惠月費 (24個月合約)$248/優惠月費 (12個月合約)$268... ...
boot 發表於 2015-10-18 17:55

其實電訊數碼嘅 sun mobile (行csl 網絡)同cmhk 邊個好啲?

回覆 3# ok.
太陽台不提供全速4G
中移戶外問題不大,只係偏慢,但室內問題有時會好大

回覆  ok.
太陽台不提供全速4G
中移戶外問題不大,只係偏慢,但室內問題有時會好大 ...
cpk 發表於 2015-10-18 18:33

sun mobile 二百幾蚊個啲4G 無全速4G?唔係講緊 唔使一百無限用量幾百k 嗰啲喎

RE: 手機續 plan: 數碼通4G 6GB 29x/月,Sun Mobile 就 25x/月,有冇平啲架??

42M only
moslwc 發表於 2015-10-18 23:04

最緊要實際有幾多。。 如果多數地方有 20MB 我已經開心到彈起。。

最緊要實際有幾多。。 如果多數地方有 20MB 我已經開心到彈起。。
ok. 發表於 2015-10-19 06:34

依句真, 好多時都冇10m

CSL. 好似做到$270 (6GB+4GB[free]=10GB)
24-month contract

CSL. 好似做到$270 (6GB+4GB[free]=10GB)
24-month contract
daviddavid22 發表於 2015-10-20 00:09

邊度睇到?