老人家淨通話可MNP儲值卡有無介紹??

用緊SUN最平果隻通話plan
合約到期,Thx!!

via HKEPC Reader for Android

CMHK KABAYAX CARD 不錯的

Hello夠平。

2月38蚊mnp去hello, 180日後充咗20蚊,到而家張儲值咭結餘仲有廿幾蚊。

2月38蚊mnp去hello, 180日後充咗20蚊,到而家張儲值咭結餘仲有廿幾蚊。
LKF 發表於 2015-10-23 23:10

想問下師兄其實有冇分mnp同唔係mnp 的 card?  係唔係是彈買一張hello卡就可以mnp到       

不過 2G 電話唔好用 Hello , 勁多地方收唔到

想問下師兄其實有冇分mnp同唔係mnp 的 card?  係唔係是彈買一張hello卡就可以mnp到        ...
normalyan 發表於 2015-10-24 00:00

Mnp一定要去csl, 唔使mnp街市姐姐店

Mnp一定要去csl, 唔使mnp街市姐姐店
LKF 發表於 2015-10-24 07:55

是不是任何一張hello卡都得? 環是要去csl買完再即時mnp 過去?

是不是任何一張hello卡都得? 環是要去csl買完再即時mnp 過去?
normalyan 發表於 2015-10-24 12:06

咪講得好清楚囉,要帶no.走(mnp)就去csl喇(如果有存貨嘅話)
唔使mnp就隨便去姐姐店買,咁仲唔明?

咩咪即係話唔係所有hello咭都可mnp囉,明未?

不過 2G 電話唔好用 Hello , 勁多地方收唔到
alistair1983 發表於 2015-10-24 02:16

係用雙卡先用下2G啫