而家邊個台4G好D?

用緊PCCW ,就快到期,PCCW D4G好似唔係好穏定,有時得2,3M。各位有乜介绐?

講速度一定係3,不過覆蓋麻麻地,坐定定應該ok。

講速度一定係3,不過覆蓋麻麻地,坐定定應該ok。
kwongoc_1016 發表於 2015-10-24 12:11

4G覆蓋CMHK同埋CSL.會好d...

4G覆蓋CMHK同埋CSL.會好d...
boot 發表於 2015-10-24 16:14

用緊cmhk及3,覺得cmhk訊號係假像,經常load空氣

用緊cmhk及3,覺得cmhk訊號係假像,經常load空氣
bbyubb 發表於 2015-10-24 16:18

ching你覺得cmhk訊號係假像,ching用緊咩4G plan? 咩新手機?,邊到經常load空氣?,ching會唔會選擇鎖住3G黎用嗎?

ching你覺得cmhk訊號係假像,ching用緊咩4G plan? 咩新手機?,邊到經常load空氣?,ching會唔會選擇鎖住3G黎用 ...
boot 發表於 2015-10-24 16:36

服務計劃叫 4G398, 詳情你自己查. 用緊G3 DUAL, 好難講邊度, 總之有LOAD空氣情況. 鎖3G ? 其實你係咪講笑架

3Hk 4g 大老山隧道 收skin
brainiepc 發表於 2015-10-24 13:19

唔通隧道都可收爆4G ?
邊個台咁強先

其實以前有用開同台sms既都唔會用pxxw 里d 另類既台
比較妄想通儲值卡, PXXW 真係速度差過CSL

cxhk 係 2G, 4G (主要2600之後 2300 , 1800)
3g 係借PXXW 所以如果行唔到4G 果陣, 預左係慢