核武卡數據一問

想問下核武卡在沒有任何日費plan/30日plan之下上唔上到網?
如果上到網會按點樣收費? $2/MB?

你個張咩核武??網上買定係鴨仔買??

你個張咩核武??網上買定係鴨仔買??
black062006 發表於 2015-10-29 08:40

網上買
岩岩測試過,冇plan情況下係上唔到網,同唔會扣錢

原來問過Sales 如果無限到達FUP後鎖速128k唔會放

一直想知網上買同係街買有乜分別 (除可以 MNP 外)
我用過張係街買既 菲卡 又係月費後 (98 3.6Mbps) 唔會再上到網 (因為入面無足夠錢開 plan,要入 code 開 data 先可以再上網)

一直想知網上買同係街買有乜分別 (除可以 MNP 外)
我用過張係街買既 菲卡 又係月費後 (98 3.6Mbps) 唔會再 ...
QAFHK 發表於 2015-10-29 15:59

網上個張,有半年5駛比2.5月費.
利申, 我係用家,5係sales,所以一知半解

black062006 發表於 2015-10-31 10:53

我都係用家,開心使用中,依家上台plan真係好貴

我都係用家,開心使用中,依家上台plan真係好貴
h10m 發表於 2015-10-31 13:36

X2....一個字代表.."正"....

black062006 發表於 2015-10-31 10:53

我係街買菲卡一樣無俾過 2.5 (SMS 就個個月都 send 嚟話會扣,check 餘額就次次都無小到)

回復 9 #QAFHK

正喎~~

via HTC TyTN II