續約的堅持

3HK 1GB plan 到期,想轉 6GB plan,報價 $266 + $18。呢個價一定唔續,sun平$10,cmhk同價但中港共用及爆後再買平好多。18-11-2015 到期,會再打去3問。如仍不減價,應該堅持到幾號mnp呢?ching們畀D意見

3HK 1GB plan 到期,想轉 6GB plan,報價 $266 + $18。呢個價一定唔續,sun平$10,cmhk同價但中港共用及爆 ...
bbyubb 發表於 30/10/2015 14:06

你截數日幾多號先

3HK 1GB plan 到期,想轉 6GB plan,報價 $266 + $18。呢個價一定唔續,sun平$10,cmhk同價但中港共用及爆 ...
bbyubb 發表於 2015-10-30 14:06

你真係覺得佢會減比你???

你是否 corp plan 客? 若果不是的話都好難有好既續約 offer 了.

3HK 好過 Sun, CMHK 好多

我同樣用緊3HK, 有屋企人用緊CMHK同SUN, 係平過3HK, 但係穩定性無咁高呢....
我自己之前由CORP PLAN用到而家, 以上網黎講OK

3HK 好過 Sun, CMHK 好多
frankykkf415 發表於 2015-10-30 16:37

3HK-4G係好,3G就...

你截數日幾多號先
hahahalpc 發表於 2015-10-30 14:52

18-11-2015 到期了

你真係覺得佢會減比你???
charcsc2000 發表於 2015-10-30 14:59

唔減一定走

你是否 corp plan 客? 若果不是的話都好難有好既續約 offer 了.
timothychu 發表於 2015-10-30 15:11

不是企業客,唔減就走