續錯約=合約無效?

早前同電訊公司在電話中續了2.5G約。但後來發現佢幫我續錯左6G約。

請問是否合約無效? 我是否有權轉台?

早前同電訊公司在電話中續了2.5G約。但後來發現佢幫我續錯左6G約。

請問是否合約無效? 我是否有權轉台? ...
goddamnit 發表於 2015-11-10 19:10

俾2.5G價錢續6G約

No, 俾6g價。

回覆 1# goddamnit

有錄音可以聽番嗎?

CS已認做錯左。有關人員話已內部處分。依家話免我兩個月月費,但要繼續用6G plan,拉長計比現時貴幾十。但我不需要用到6G咁多。

CS已認做錯左。有關人員話已內部處分。依家話免我兩個月月費,但要繼續用6G plan,拉長計比現時貴幾十。但 ...
goddamnit 發表於 2015-11-10 20:50

咁你要堅持用回2.5G 的plan,否則電訊商又成功做了一單6Gplan

CS已認做錯左。有關人員話已內部處分。依家話免我兩個月月費,但要繼續用6G plan,拉長計比現時貴幾十。但 ...
goddamnit 發表於 10/11/2015 20:50

咁都得,如果做錯20G plan你咪大煱

咁你要堅持用回2.5G 的plan,否則電訊商又成功做了一單6Gplan
tong6388 發表於 10/11/2015 21:00

搵埋通訊局投訴

對方主將我用6G plan,話已開左單要轉好麻煩。所以我想知我有冇第二條路揀。例如轉會。

對方主將我用6G plan,話已開左單要轉好麻煩。所以我想知我有冇第二條路揀。例如轉會。 ...
goddamnit 發表於 2015-11-10 22:35

佢麻煩佢既問題,你可以唔接受