中國移動PPS增值送高達43%額外優惠

同上年比較(http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2123258)

今年PPS特別優惠最少增值額改為$200

我張卡之前增左$300(400),宜家仲有$343,一個月用約$92,到1月頭仲有大約$190,如果再增$300(430),6個月都用唔曬,要再等多下一期先抵銷番,好似好搏咁

最衰佢續命180日最少要50蚊
但續50蚊回贈少又唔抵

最衰佢續命180日最少要50蚊
但續50蚊回贈少又唔抵
imgbictu 發表於 2015-11-18 16:02

有時佢10% +5%

via HKEPC Reader for Android

我有2張$300增值券, 遲d有時間放上拍賣區, 有需要的師兄可以買呀

有冇人知Rekanan有冇份

bbsunny 發表於 2015-11-19 01:48

條款3寫明唔得...

bbsunny 發表於 2015-11-19 01:48

我都用緊張rekanan,$68開30日好抵,平過正常版$30 10日,唔知呢張卡增值有咩bonus呢,我睇cmhk官網(英文版)好似無寫。

另外想講,其實呢張卡好抵用,唔知點解個個都淨係推hello hemat,小弟平均每日用300-500mb,hello 開2gb $78只夠我用 一星期,hemat 6gb $98都唔夠我用一個月,rekanan雖然係限速1mb,但用落都ok!

我有2張$300增值券, 遲d有時間放上拍賣區, 有需要的師兄可以買呀
kinzer 發表於 2015-11-18 17:23

用增值券無 PPS 增值送的 $30, 只有 30% + $10
充 $300 送 30% 不嬲都有, 係而家 PPS 充再多 $30+$10

我都用緊張rekanan,$68開30日好抵,平過正常版$30 10日,唔知呢張卡增值有咩bonus呢,我睇cmhk官網 ...
nt6251 發表於 2015-11-19 07:12

師兄有冇用埋 buddy packet有人話個1蚊都冇收同埋係咪咩電話都得

PPS 充$300只得+$30, 呢度有冇寫錯? 即係得$330?
咁一D都唔抵喎