(聯通)聽日有冇CHING去搵張小姐(宏創)?

我聽日去!有冇CHING之前搞過?直接埋櫃位搞就OK? THANKS!!

回覆 1# shumshum

既然搵得張小姐,要等佢出現,交低文件先有得搞。
早少少去啦,上個月我早咗去就好快搞掂。

好似有巴打話去華強唔洗叫張小姐?

回覆  shumshum

既然搵得張小姐,要等佢出現,交低文件先有得搞。
早少少去啦,上個月我早咗去就好快搞掂 ...
kkchuang 發表於 2015-11-20 12:36

Thanks CHING!!

報告今天於華強振華路聯通實名了自己名字,真的很簡單,我带了大咭,佢問我有沒有帶細咭,我説有但sim 咭曾經剪裁,於是他叫我即時打出佢所提供的一個號碼,打通後他看了他的另一個手機,然後叫我收綫,另外要求我提供另一個'號碼作紀錄,之後就即刻幫我實名。真的很簡單,連咭也不需要換,給予我紅單即走。不過呢個分店位置都找了一陣子才找到,因為唔太識路。之後上網查已經改成自己名字了。

報告今天於華強振華路聯通實名了自己名字,真的很簡單,我带了大咭,佢問我有沒有帶細咭,我説有但sim 咭曾 ...
vwethk 發表於 2015-11-20 16:36

THANKS!!

報告今天於華強振華路聯通實名了自己名字,真的很簡單,我带了大咭,佢問我有沒有帶細咭,我説有但sim 咭曾 ...

原本登記名係其他不知名人士定預付費?

回覆 7# wukw

原先係深圳市弘创富通科技有限公司。

係唔係呢間?

(Baidu 地圖)

係唔係呢間?

(Baidu 地圖)
tamchicken 發表於 2015-11-20 22:00

是這間。