純文字開箱----聯通一卡2號

因為差唔多過期既關係,我唯有開哂佢
藍色3G任聽版11蚊月費,插卡後冇反應,手動校番去PXXW-HXT後打出電話啟動成功
已登入個聯通個網,餘額69蚊去到2016-3月
可以網上信用卡增值30蚊吊多90日命
橙色6蚊月費個張插卡後冇反應,手動校番去PXXW-HXT後,有訊號打唔出
有信息話要實名,登入網後預付費餘額100蚊,估計實名後可用

同場加影
真。零月費藍藍綠綠個張,預付費仍然在生,未有信息話要實名先可以繼續用
當然係預付費
搵日上去實名佢先,睇下攻略先

C HING你買咗幾耐一直無開卡?

C HING你買咗幾耐一直無開卡?
kkchuang 發表於 2015-12-12 00:48

真零月費就好耐啦,167CHING開左POST一段時間
其他大半年前淘,之前想淘多張都已經話唔賣得

上去實名,入300,送手機,gogogo

上去實名,入300,送手機,gogogo
格拉底 發表於 2015-12-12 06:10

要實左名先有得送手機啊?

要實左名先有得送手機啊?
sergeant 發表於 2015-12-12 06:36

咁就唔清楚,大家上去,都係搞實名,我兩張都實名咗

因為差唔多過期既關係,我唯有開哂佢
藍色3G任聽版11蚊月費,插卡後冇反應,手動校番去PXXW-HXT後打出 ...
bbsunny 發表於 2015-12-12 00:38

ching點解唔賣,應該好多人想要

ching點解唔賣,應該好多人想要
eeeuser 發表於 2015-12-12 08:13

Del

via HKEPC Reader for Android

咁就唔清楚,大家上去,都係搞實名,我兩張都實名咗
格拉底 發表於 2015-12-12 07:34

甘ching即將入300即場就有機拎?

甘ching即將入300即場就有機拎?
sergeant 發表於 2015-12-12 09:12

可以的,正常入錢即收SMS,再回SMS,10分鐘内收購機卷,一般門市都有活動手機,但唔一定有貨,所以要留言,我兩部機都用聯絡商城訂機,寄大陸地址