仲有冇零月費低用量電話卡賣?

可以話我知嗎?

可以話我知嗎?
Fatti 發表於 2015-12-15 12:09

香港賣嘅電話儲值卡,一向都無月費。
只有行政費……

用Hello 喇!每月只是 $2 行政費。
半年增 $20, 送$10
一年只是用你$4 就keep 到個number!
打電話又只是 $0.03 (手機號碼) 或 $0.06 (landline 號碼),  低用量最好。

香港賣嘅電話儲值卡,一向都無月費。
只有行政費……
mdws2002 發表於 2015-12-15 16:11

就算唔收行政費都要定期入錢續命。

Hello , 2G network 得唔得架?
因我插 SIM 2 用(2G only) , 家陣3台成日收不到

Hello , 2G network 得唔得架?
因我插 SIM 2 用(2G only) , 家陣3台成日收不到
FT907 發表於 2015-12-16 10:00

咁CMHK啦,佢地通話時,一定要用2G

咁CMHK啦,佢地通話時,一定要用2G
1號閒人 發表於 2015-12-16 12:58

唔一定架,只係佢 2G 網做得好,其他間間都向 volte 進發,完全放棄 2G/3G 通話咁
不過我都唔明點解 3G 咁差
btw 3 唔一定差,我試過星期日 4pm 旺角銀行中心出口,3G收爆打唔出打唔入,手動2G立即OK
而我而家 hello 係屋企換過個電話,兩部都一樣收2G,以前唔會收唔到,而家間中兩~三日會無哂 signal,跟住連訊號都無埋,要 reboot 先得,坐鐵高速移動時亦會窒到阿媽都唔認得 (係收到通話都無問題,亦無斷線)

hello 有d地方2G完全無信號,現在局住插3G槽,雙卡機用唔到雙卡:noway:

hello 有d地方2G完全無信號,現在局住插3G槽,雙卡機用唔到雙卡
ambler 發表於 2015-12-16 18:56

俾十蚊轉cmhk啦,