新 1 毛卡...可上 facebook

http://www.chinatelecom.com.mo/c ... jljaE=&menuId=0

中國電信澳門都出左新 1 卡 2 號

上網仲要係 MOP0.1 / 1 MB,仲可上 facebook
澳門內地可用

不過要用 CDMA 電話, iPhone OK

上網仲要係 MOP0.1 / 1 MB,仲可上 facebook
澳門內地可用

不過要用 C ...
alistair1983 發表於 2015-12-17 23:00

iPhone 唔係澳門行 ok
香港行 唔 ok 的嗎?(唔計 jb 之類)

(Sent from HKEPC iPhone app)

用全網通手機

在內地不能上facebook
我有張,返到大陸會用廣州ip,澳門就澳門ip
本卡在大陸及澳門用cdma機,香港可以用gsm wcdma機,但香港不能上網,是用3香港信號

iPhone 唔係澳門行 ok
香港行 唔 ok 的嗎?(唔計 jb 之類)

(Sent from HKEPC iPhone app) ...
QAFHK 發表於 2015-12-17 23:04

我係香港行 iPhone 5S 都收到 CDMA

在內地不能上facebook
我有張,返到大陸會用廣州ip,澳門就澳門ip
本卡在大陸及澳門用cdma機,香港可以用gs ...
apliucard 發表於 2015-12-17 23:05

Oh really? 澳門 OK 以為內地都上到 facebook tim

澳門內地可用

不過要用 C ...
alistair1983 發表於 2015-12-17 23:00

張卡冇提過月租喎

0月租,但每半年要增值一次

張卡冇提過月租喎
cfpang 發表於 2015-12-17 23:33

澳門prepaid sim 好似冇月租,玩過幾款都冇收過,只要每半年增值就得

VPN 唔煩, 而家$2X 已經有1GB 仲可以累積, 而家有1X GB 在手