平過喺泰國買:泰國7天不限流量Happy卡 ¥18

呢張喺 199銖 Happy 卡,計埋稅,即喺 39人仔,但喺某寶就賣 18人仔 (剛剛 check, 已減到去 ¥14)

問過店主,話不用在當地實名登記,真唔真?唔知道,我下星期一先到泰國。
買了兩張,托朋友帶回給我。

========================================
出 post,其實我想問,我用 1+1 ,check 過可用當地3G,
但得單卡,換卡後,Whatsapp, WeChat 等等,會不會傻咗?
要重新注冊?

如果要,我就帶多部機,share WiFi 算數。謝謝各位!
========================================

淘哩家野就真係膽博膽

鴨記新包裝都係50蚊港紙,你幅圖係舊包裝黎。

呢張喺 199銖 Happy 卡,計埋稅,即喺 39人仔,但喺某寶就賣 18人仔 (剛剛 check, 已減到去 ¥14)

問過店 ...
oneman 發表於 2015-12-19 10:32

受唔受大陸的互聯網審查?

199b 有500m  不限速, 其實夠曬用.

Ok的
我都淘過日本越南卡
無問題

出 post,其實我想問,我用 1+1 ,check 過可用當地3G,
但得單卡,換卡後,Whatsapp, WeChat 等等,會不會傻咗?
要重新注冊?

無人答到

回覆 7# oneman

唔會

但得單卡,換卡後,Whatsapp, WeChat 等等,會不會 ...
oneman 發表於 2015-12-19 23:25

你唔試下唔插咭,齋開WIFI 會不會傻咗?
你講o個2個APPS 你換咩咭都會繼續用到架!

我想要條TB link..