家下仲有冇用到1年嘅儲值上網卡

上年12月開左張儲值卡, 180蚊, 3G, 有13Gb data, 玩足一年, 抵到喊

唔知而家仲有冇呢種卡賣呢?

上年12月開左張儲值卡, 180蚊, 3G, 有13Gb data, 玩足一年, 抵到喊

唔知而家仲有冇呢種卡賣呢? ...
Argon 發表於 2015-12-22 11:47

10G King皇

唔知而家仲有冇呢種卡賣呢? ...
Argon 發表於 2015-12-22 11:47

限速空氣卡, 好多地底人俾佢    "玩足一年, 攪到喊"

呢種限速卡真係咪再制,幾平都好,平時空曠地都上唔到網真係得個喊。
限速到爆俾足130GB你都冇用。

(Sent from HKEPC iPhone app)

限速空氣卡, 好多地底人俾佢    "玩足一年, 攪到喊"
Botti 發表於 2015-12-22 12:35

一年可能淨係用到1GB.  

用「Hxxxt」較好,第二個月開始每月申請1GB數據,一年充值6次,花費共$50x6+$38,共$338。假設開卡送1GB數據,增值有30%回贈,增值$300可申請10次1GB數據,連同開卡送的1GB和儲值卡面值的$38,可享有12GB數據。

一年可能淨係用到1GB.
buynaka 發表於 2015-12-22 13:04
每年1GB,用「中X」較好。

用「Hxxxt」較好,第二個月開始每月申請1GB數據,一年充值5次,花費共$50x5+$38,共$288。 ...
daemongmong 發表於 2015-12-22 01:09 PM

求教,
充五次$50 = $325,
點開到十次 1gb plan ?  

求教,
充五次$50 = $325,
點開到十次 1gb plan ?
footlocker 發表於 2015-12-22 13:40

第一次開新咭送1GB+自己再開九次。

呢種限速卡真係咪再制,幾平都好,平時空曠地都上唔到網真係得個喊。
限速到爆俾足130GB你都冇用。

(Sent  ...
treephone 發表於 2015-12-22 12:53

手上呢張冇事, 我放落後備電話度用, 平時whatsapp send/收相都正常, 出街大部份時間都收得好好, 正常3.5G速度冇限速wor