想有一個大陸手機號碼用來收SMS

請問哪張prepaid卡最抵, 可用最長時間?

不用打/接電話

只用來收SMS

thanks

東莞毛、從化

鴨街檔口仔有得賣嗎? 大約幾錢?

可用幾耐?

東莞毛要去淘或Y拍,我未見過ssp有得賣

從化卡係指呢張?

店主話6元那張不可以香港用, 叫我買最貴55元的一張....

我覺得有少少伏....係佢想推我買最貴的一張

有無人用過6元的一張, 香港真係用唔到嗎?

https://item.taobao.com/item.htm ... p;abbucket=1#detail

東莞毛要去淘或Y拍,我未見過ssp有得賣
eeeuser 發表於 2015-12-27 14:18

肥花都有..東莞毛以實名..如用來做銀行業務就不要用啦.好危

從化卡係指呢張?

店主話6元那張不可以香港用, 叫我買最貴55元的一張....

我覺得有少少伏....係佢想推我買 ...
askl 發表於 2015-12-27 16:13

呢個世界冇免費午餐,¥55一次性俾出去就要一張0月租卡俾你免費收SMS,仲有其他巧嘢玩,仲想典

回覆 7# lailailai

請問仲有咩其他好嘢玩??

回覆  lailailai

請問仲有咩其他好嘢玩??
kkchuang 發表於 2015-12-27 20:53

冇卡喺手講咩都冇用,自己買張玩下就知道

從化卡係指呢張?

我覺得有少少伏....係佢想推我買 ...
askl 發表於 2015-12-27 16:13

6蚊一張從化卡?未聽過咁平!叫你買張最貴嘅就叫伏?咁你有冇睇過其他淘寶店?對比下價錢?有冇睇過其他post ching買咗幾錢?

via HKEPC Reader for Android