真。零月租,移動廣州從化卡集中討論區

特點
真正0月租
廣東省內接聽免費
送來電顯示
中國移動4G網絡,速度快
無最低消費,話費永久有效
支援香港漫遊,可於香港收取SMS
可於深圳中國移動門市做實名
售價合理(根據23/1/2016 於淘寶售價約55$人民幣起,視乎卡號靚否,卡內餘額多寡)
淘寶keyword : ( 從化卡 零月租)

通話收費
廣州市內
打出0.4$/min
接聽免費

廣東省內(除廣州市)
打出:0.59$/min
接聽免費

廣東省外
打出$0.59/min
接聽$0.39/min

流量收費
暫時最抵買既流量特惠包
10$ 7日 1GB(600MB國內流量+424MB 省內流量)
如有更特惠之流量包,會再更新

有用資料
廣東10086 apps for android(可查餘額,訂購流量包,以及其他各類客戶服務)
http://app.mi.com/detail/28042?ref=search

中國移動廣州官方wechat ID: cmccgz
可綁定電話號碼,快捷查詢餘額,套餐,流量剩餘,在線客戶服務,以及最新優惠資訊

常見問題
(待續更新)

有關實名問題,請移玉步至,內有各師兄成功實名教學分享
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

什麼卡來?

什麼卡來?
tongraul 發表於 2015-12-29 22:19

中國移動廣東從化神州行大眾卡

10$開7日,4G速度,1GB data
啱曬耐唔耐先上去一兩日既人用

測試過用移動4G連香港VPN, (no-ip做ddns,用hkb ...
SSII 發表於 2015-12-29 21:58

$10/ 7日 /1GB 邊到禁開呢個plan?

$10/ 7日 /1GB 邊到禁開呢個plan?
h10m 發表於 2015-12-29 22:50

10086 移動app

Title

10086 移動app
aok 發表於 2015-12-29 22:59

請問喺唔喺如果唔離開廣東就淨喺可以用424MB?

10086 移動app
aok 發表於 2015-12-29 22:59

thx Ching login後見到了

post 發表於 2015-12-29 23:06

國內流量應該係包括廣東省,(套餐說明:10元流量有效期為7天,不含辦理生效當天。)無解錯的話應該可以用8夭,

post 發表於 2015-12-29 23:06

424MB 得廣東用 600MB係全國..即係包埋廣東..
隻設你係福建用..就永遠用424MB    個600MB就用唔到
呢個PLAN 我前幾日開左一次.. 用唔晒
PS 冇4G機.仲要動感地帶..所以每月要比25蚊

回覆 1# SSII

Too expensive 用梗聯通半年1GB 10蚊 雖則我都有從化卡