請問easycall點查用咗幾多數據?

包裝只提供#117*2# , 但只係查到結餘和有效期。

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

你個CODE可以查到數據使用量

你個CODE可以查到數據使用量
貧果 發表於 2016-1-4 12:31

我係新款easycall, 呢個code得結餘同有效期..。。

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

我係新款easycall, 呢個code得結餘同有效期..。。

(由 HKEPC Android 手機版 發出) ...
hang417 發表於 2016-1-5 08:27

吓,咁得意,唯有打去H0Tline 問,個女客服好好人的

回覆 3# hang417

新款? 如果未開plan, 係無數據用量顯示

你亦可以裝 android apps check

回覆  hang417

新款? 如果未開plan, 係無數據用量顯示

你亦可以裝 android apps check ...
moslwc 發表於 2016-1-5 17:13

個APP要入電話號碼和入pin.

個pin係乜?

回覆 6# ronald

你每次#117*2# , 4位PIN 會在SMS內

回覆  ronald

你每次#117*2# , 4位PIN 會在SMS內
moslwc 發表於 2016-1-5 21:25

"你所申請之服務不成功, 如有任何查詢......66554477"

冇PIN碼.

張SIM係ronald妹之前買去日本漫遊但用唔到, 唔知開通左未.

回覆 8# ronald

一般easycall SMS 是這個, 但你那張是漫遊數據卡, 操作可能唔一樣

回覆  ronald

一般easycall SMS 是這個, 但你那張是漫遊數據卡, 操作可能唔一樣 ...
moslwc 發表於 2016-1-5 23:09

我還以為是本地號碼, 操作都是一樣 _| ̄|○