[操作疑難] 請問呢兩款卡 (分別於歐洲/星馬用) 響鴨記 /MK邊度有得賣?

就快飛,但冇乜時間去慢慢行,請問有冇人見過呢張卡邊度有同幾錢?
謝謝。

歐洲用:

歐洲

星馬用:

星馬

桂林街,歐洲果張有見過,依家仲有無唔知(唔似咁快無哂)
more mobile 無留意
唔想煩上 yxhoo 買, 好多都可以地鐵站交收

桂林街,歐洲果張有見過,依家仲有無唔知(唔似咁快無哂)
more mobile 無留意
唔想煩上 yxhoo 買, 好多都 ...
QAFHK 發表於 2016-1-12 10:07 AM

Thanks.

就快飛,但冇乜時間去慢慢行,請問有冇人見過呢張卡邊度有同幾錢?
謝謝。

歐洲用:

星馬用:
...
sing 發表於 2016-1-12 09:28

歐洲果張,我早幾日買了 $230
信興果頭,蛋牛治果邊馬路單丁果檔

via HKEPC Reader for Android

via HKEPC Reader for Android ...
c14101 發表於 2016-1-12 01:23 PM

麻煩晒,過幾日飛去買。

via HKEPC Reader for Android ...
c14101 發表於 2016-1-12 01:23 PM

BTW,我二月頭去,你幾時去,去邊頭?
可唔可以用完返嚟話我知張卡掂唔掂?唔掂我就睇吓轉邊張。

可唔可以用完返嚟話我知張卡掂唔掂?唔掂我就睇吓轉邊張。 ...
sing 發表於 2016-1-12 13:39

我二月中去加拿大用

我二月中去加拿大用
c14101 發表於 2016-1-12 04:57 PM

Oh. Thanks.

可唔可以用完返嚟話我知張卡掂唔掂?唔掂我就睇吓轉邊張。 ...
sing 發表於 2016-1-12 13:39

我係用過3HK自己出嗰張

舊年6月去加拿大自駕遊,Xperia Z3c & Zenfone 2。手動係搵到LTE,但係就無法登陸網絡。所以全程只係3G。不過主要都係Whatsapp,FB,Google Maps搵路,落車後好多地方都有wifi,所以問題不大。

我係用過3HK自己出嗰張

舊年6月去加拿大自駕遊,Xperia Z3c & Zenfone 2。手動係搵到LTE,但係 ...
astrial 發表於 2016-1-13 09:51 AM

其實呢張同我相入面嗰張有乜分別?
見啲plan係一樣咁。

同埋請問你邊度買同埋幾錢?謝謝。