3澳門和記儲值卡終於可以漫遊上網

剛剛從澳門和記網站見得 3澳門各儲值卡終於可以在香港、大陸、外國上網

不過一定要開通日費計劃,香港88元1天,不能用多少計多少

貴不是問題,最重要用澳門IP,我在香港可以上到澳門圖書館、TDM網上看澳門電視台節目,這些網站限制澳門IP

除此之外,澳門CTM儲值卡在港上網0.05元/KB,數碼通儲值卡在港上網0.11元/KB,中國電信澳門不能上網

回覆 1# apliucard

3MO day pass 仲平過 3HK

3UK免費漫遊 By the way,海外要上番local網,set個vpn就得啦,唔駛俾咁貴。

3UK免費漫遊 By the way,海外要上番local網,set個vpn就得啦,唔駛俾咁貴。 ...
kwongoc_1016 發表於 2016-1-26 14:51

有冇澳門VPN先?我要在香港上澳門IP

回覆 4# apliucard

自己起

可惜CTM漫遊日費只限月費用戶,儲值卡就只有每KB計錢

有冇澳門VPN先?我要在香港上澳門IP
apliucard 發表於 2016-1-26 14:58

搵澳門vpn好過.....一日你做得幾多野?

搵澳門vpn好過.....一日你做得幾多野?
stta800 發表於 2016-1-26 15:47

无澳门vpn,帮我找个

无澳门vpn,帮我找个
apliucard 發表於 2016-1-26 15:50

http://lmgtfy.com/?q=%E6%BE%B3%E9%96%80+vpn

回覆 9# stta800

唔识用,算啦,转头去信德港澳码头买