一個月無限上網最佳選擇....

慢o的o的都唔緊要....依家最平係邊張 ?

數碼賓

數碼賓
no_on888 發表於 2016-2-12 22:45

用太陽好過數記
太陽用4G限速 收唔到4G都有3G撐住
數記得3G收唔到3G等如無data…

via HKEPC Reader for Android

尋晚落左鴨記一轉....CMHK好似無晒可以38蚊玩30日個隻2G卡.....檔主介紹話CMHK個張4G/3G數據及話音儲值卡最平....但我睇返佢無限的話, 要30蚊10日....咁一個都要成90蚊......咁樣真係比上台唔慳得好多......敢問依家係咪無晒2G個O的無限卡架喇 ?

尋晚落左鴨記一轉....CMHK好似無晒可以38蚊玩30日個隻2G卡.....檔主介紹話CMHK個張4G/3G數據及話音儲值卡最 ...
ctl999999 發表於 2016-2-13 13:26

CMHK    2G等於冇上網一樣,個張$38的4G/3G數據及話音儲值卡有驚喜。  反正你說慢D冇所谓。

CMHK    2G等於冇上網一樣,個張$38的4G/3G數據及話音儲值卡有驚喜。  反正你說慢D冇所谓。 ...
貧果 發表於 2016-2-13 15:00

原來呢張嘢都有驚喜?

CMHK    2G等於冇上網一樣,個張$38的4G/3G數據及話音儲值卡有驚喜。  反正你說慢D冇所谓。 ...
貧果 發表於 2016-2-13 15:00

都唔係架...我之前什老人家用過CMHK 2G都用得好開心...我試過俾O的有限GB既好快就爆...佢地唔識就住黎用的....
你講個張個張$38的4G/3G數據及話音儲值卡即係邊張 ? 80蚊面值個張 ?

會否考慮 Kabayan,  $68 30日無限

會否考慮 Kabayan,  $68 30日無限
tatata 發表於 2016-2-13 17:36

CMHK張KABAYAN唔係要$98 30日嗎 ? 做緊特價 ?