話我係打手都好.......我都要講下....日本/南韓POCKET WIFI 6日/$40

好唔好用我就唔知了, 因為我都是第一次租蛋!

一向都是買PREPAID卡, 但平到咁仲想點?!

有冇C-HING用過這間公司的服務?!

---------------------------------------------------------------------------------------------
訂單編號:
商品名稱:南韓無限不限速4G(HKD$25/憤怒鳥優惠$15) (LG U+)
單價(港元/單位): 15         天數: 6
商品數量: 1         支付方式: Visa/Master 信用卡付款
取貨地點:旺角門市         取貨日期:5/25/2016

歸還地點:旺角門市         歸還日期:6/1/2016
購買時間: 2/14/2016         收貨人:
電話: 外置充電器: 沒有
出發日期: 5/26/2016         回港日期: 5/31/2016
按金: $500.00         合計(元): $540.00
成功取得 $50 優惠券 (您的租金總額已減去 $50)
------------------------------------------------------------------------------------------
訂單編號:
商品名稱:日本無限流量不限速4G (HKD$25/憤怒鳥優惠$15)
單價(港元/單位): 15         天數: 6
商品數量: 1         支付方式: Visa/Master 信用卡付款
取貨地點:旺角門市         取貨日期:7/24/2016

歸還地點:旺角門市         歸還日期:7/31/2016
購買時間: 2/14/2016 2:45:14 PM         收貨人:
電話:          外置充電器: 沒有
出發日期: 7/25/2016         回港日期: 7/30/2016
按金: $500.00         合計(元): $540.00
成功取得 $50 優惠券 (您的租金總額已減去 $50)
------------------------------------------------------------------------------------------

promotion code 係咩?

promotion code 係咩?
jasonxchow 發表於 2016-2-14 16:39

自己上facebook攞

點解有50??我見得7折。

點解有50??我見得7折。
jasonxchow 發表於 2016-2-14 18:44

我攞到$50

掂! 多謝師兄。希望真係唔恨流,唔限速。

編號:商品名稱:日本無限流量不限速4G (HKD$25/憤怒鳥優惠$15)單價(港元/單位): 15天數: 8商品數量: 1支付方式: Visa/Master 信用卡付款取貨地點:香港國際機場 - 富豪機場酒店取貨日期:4/7/2016機場取機時間: 21:00 - 01:00 (零晨時段之 歸還地點:香港國際機場 - 富豪機場酒店歸還日期:4/15/2016購買時間: 2/14/2016 11:01:03 PM收貨人: 電話: 外置充電器: 沒有出發日期: 4/8/2016回港日期: 4/15/2016按金: $500.00合計(元): $555.00成功取得 $50 優惠券 (您的租金總額已減去 $50)

掂! 多謝師兄。希望真係唔恨流,唔限速。

編號:商品名稱:日本無限流量不限速4G (HKD$25/憤怒鳥優惠$15) ...
jasonxchow 發表於 2016-2-15 11:52

連出SSP來回既車錢都慳返!!

係呀,我簡佐在機場拎同還,仲免多我一曰租。但師兄你都要搭車出MK 喎。

係呀,我簡佐在機場拎同還,仲免多我一曰租。但師兄你都要搭車出MK 喎。
jasonxchow 發表於 2016-2-15 19:51

公司附近, 假期前1日攞機, 上班第一日還機

回覆 9# xperiac2014

可以P M嗎?