點解有時csl個wifi成連唔到

今日行荃灣行街,掃到有csl同csl auto ,但係不停load. 連唔到兩三次都係咁

via HKEPC Reader for Android

太多人用或 router 壞左。這些事得常發生

你要用CSL sim 再裝多個csl wifi apps 就得

你要用CSL sim 再裝多個csl wifi apps 就得
wgpoon 發表於 2016-3-16 22:58

師兄, 個CSL WIFI查實係點連? 我爬完文, 再用過HELLO同HEMAT卡連, 用埋個APP但都連唔到

師兄, 個CSL WIFI查實係點連? 我爬完文, 再用過HELLO同HEMAT卡連, 用埋個APP但都連唔到  ...
N@meless 發表於 2016-3-17 10:21

太陽電訊用CSL AUTO WIFIT CONNECT到

師兄, 個CSL WIFI查實係點連? 我爬完文, 再用過HELLO同HEMAT卡連, 用埋個APP但都連唔到  ...

儲值卡通常唔支援auto connect,開wifi揀csl,再開browSer就會叫你logon.  Logon 用 電話號碼及密碼。

儲值卡通常唔支援auto connect,開wifi揀csl,再開browSer就會叫你logon.  Logon 用 電話號碼及密碼。 ...
buynaka 發表於 2016-3-17 13:12

好, 等我去試下先

太陽電訊用CSL AUTO WIFIT CONNECT到
hksuper911 發表於 2016-3-17 10:53

你俾月費緊係益你先啦!

用Hello卡,選完CSL SSlD會自動彈去個網頁,填号碼&密码,点選login.