[操作疑難] 中移動儲值卡系統提升服務(3月31日零時開始)

中移動儲值卡系統提升服務, 由現在至清晨6點, 都不能開數據組合PLAN, 改密碼, 註冊....等等

如果你剛剛開左卡, 佢又有信息話你未啟動, 唔好聽個信息講, 打本地號碼去啟動, 騙人的. 其實你張卡已啟動了.

中移動儲值卡系統提升服務, 由現在至清晨6點, 都不能開數據組合PLAN, 改密碼, 註冊....等等

如果你 ...
貧果 發表於 2016-3-31 03:21

現在打到電話, 但上唔到網

係呀, 打到電話,CODE CHECK到餘額, 其他好似做唔到了.

係呀, 打到電話,CODE CHECK到餘額, 其他好似做唔到了.
貧果 發表於 2016-3-31 03:31

開頭上唔到網,以為乜事,好彩睇到你個Post,心都定d,完全冇收到官方通知

開頭上唔到網,以為乜事,好彩睇到你個Post,心都定d,完全冇收到官方通知 ...
DANIEL.LEE.CY 發表於 2016-3-31 03:36

上網應該無停過, 係開新野唔得.

貧果 發表於 2016-3-31 03:45

現在上得返了~ 小弟被停左大半個鐘~

啱啱插卡,立刻自動啟用

貧果 發表於 2016-3-31 03:45 AM

3G/4G卡表示上唔到
(而家上得返)

改system?聽日冇得送10日3g lite?

via HKEPC Reader for Android

改system?聽日冇得送10日3g lite?

via HKEPC Reader for Android
chun232939472 發表於 2016-3-31 12:52

聽朝送30日4G上網
仲會有句SMS講: 4月1日快樂!!