用開smt $48 儲值卡ge ching 你地一次買幾多張?

我上次入左四十張驚唔夠用,
買得太多又驚改條款變癈卡,
所以問下大家預幾多張先夠?

我上次入左四十張驚唔夠用,
買得太多又驚改條款變癈卡,
所以問下大家預幾多張先夠? ...
mingming123 發表於 2016-4-11 23:35

逐張買

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPhone

逐張買  

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPhone
stta800 發表於 2016-4-12 00:13

加價啦wor, 上個最平25蚊, 普遍都係30蚊
    用月費plan都唔平

答完, 你會唔會又改已解決架?

答完, 你會唔會又改已解決架?
貧果 發表於 2016-4-12 01:50

我費事D人再推,咁我D post 又唔係重要資訊, 驚影響其他post姐,  
    btw,各處鄉村各處例,我真係唔知你地唔鐘意打已解決,sorry

我費事D人再推,影響其他post姐
    btw,各處鄉村各處例,我真係唔知你地唔鐘意打已解決,sorry ...
mingming123 發表於 2016-4-12 01:53

其實你只要回貼一個POST, 話已解決, THANK YOU 之類就得. 改標題同改第一個POST內容都係唔需要.

講番你個POST, SMT 卡, 我唔會買多, 因為有時賣得高, 有時又低.

其實你只要回貼一個POST, 話已解決, THANK YOU 之類就得. 改標題同改第一個POST內容都係唔需要.

...
貧果 發表於 2016-4-12 02:00

Okay, thz ~

我費事D人再推,咁我D post 又唔係重要資訊, 驚影響其他post姐,  
    btw,各處鄉村各處例,我真係唔 ...
mingming123 發表於 2016-4-12 01:53

咁可以唔好問啫

加價啦wor, 上個最平25蚊, 普遍都係30蚊
    用月費plan都唔平
mingming123 發表於 2016-4-12 00:15

有幾間仲係25喎

低位入左差吾多一年,佢新卡改條款,舊卡要跟返包裝,未驚過