中移動68PLAN續約加價?

請問有無用緊中移動68PLAN舊客收到通知完約後不可自動續1年68而要加$20變$88?

88咁平?

用緊舊Plan, $68,收到sms話要收番正價$110
中國移動香港月費優惠屆滿通知:您的3GSN98WIFI 服務計劃月費優惠期將於16年06月30日屆滿,屆時服務月費將回復正價收費$110 (已包含每月$12行政費)。若閣下不接受此項安排,可致電CMHK客戶聯繫部29458881查詢或安排終止服務事宜。查詢2945 8881

都算有厚道,仲收你舊價隧道費

請問有無用緊中移動68PLAN舊客收到通知完約後不可自動續1年68而要加$20變$88?
tommyma 發表於 2016-4-14 19:37

睇來舊客 5GB無限 亦都好快死

88咁平?

用緊舊Plan, $68,收到sms話要收番正價$110
中國移動香港月費優惠屆滿通知:您的3GSN98WIFI 服務 ...
hehan17 發表於 2016-4-14 21:15

我5月31日到期都收到類似SMS,但佢話續約收$88,唔續約就$110
之後CMHK打俾我,但我MISS左CALL
有無人知可否同佢傾平D? (我呢排限速PLAN用緊7-8GB一個月)

我5月31日到期都收到類似SMS,但佢話續約收$88,唔續約就$110
之後CMHK打俾我,但我MISS左CALL
有無人 ...
hkocx 發表於 2016-4-14 23:08

打過去,佢話得呢個PLAN,問可唔可以用舊約續1年話唔得

回覆 5# hkocx

無打上去問, 反正少傾電話,諗住轉印印卡,上網套餐更靈活

睇來舊客 5GB無限 亦都好快死
千葉涼平 發表於 2016-4-14 22:37

4G228 5GB FUP 我五月到期, 收到 SMS 話跟舊價 ($188+12) 續一年約

打過去,佢話得呢個PLAN,問可唔可以用舊約續1年話唔得
tommyma 發表於 2016-4-14 23:13

試下問可否轉 Lite Data 128, 不過平得少少 ($88+18=106 or $88+12=100)