[開箱] 聯通深港通一咭二號(簡單開箱)

睇左咁多師兄有好介紹,
今次到我手痕,打算淘張[聯通深港通]返來八下,
我係新仔,呢張咭係咪"伏",我唔識o架

此咭連運費,63人仔(內含50人仔預付),要實名登記的,但同掌櫃傾左幾句後,他當我是朋友,用佢名義開通了,真係豪爽!!
(朋友還朋友,記得要上網改密碼 )

月費19+6=25人仔,每月有香港CSL 300MB用量,廣東1500MB以上數據可以用,
同埋返大陸嘅通話收費,一咭二號黎計,平過香港出果D

注意:一咭二號不適合回覆大陸SMS驗証

香港用CSL網的

香港睇到禁網,去到大陸係未知數

係末港版?幾抵。可mnp落呢張野?

係末港版?幾抵。可mnp落呢張野?
fireeye 發表於 2016-4-29 14:07

深圳咭,應該唔可以MNP

請問咩叫MNP?

請問咩叫MNP?
大教宗 發表於 2016-4-29 14:11

你都唔知?
MNP係將香港號map落儲值咭到!

收費又好似幾抵多謝分享。
不過如果補卡好似要用返實名個個人
佢可以隨時話唔見左張卡補卡,到時就

呢張野收費比香港咭好。同移動廣東任聽版差唔多。

收費又好似幾抵多謝分享。
不過如果補卡好似要用返實名個個人
佢可以隨時話唔見左張卡補卡,到 ...
stta800 發表於 2016-4-29 14:19

唔好呀~~~

何解唔適合做sms驗證?

唔知喺大陸係咪收 4G 呢