每月要打1500mins 電話,最平既儲值卡plan 係幾錢

只需純通話
求教學

Hello 卡
$0.03 x1500 min = $45

Hello 卡
FT907 發表於 2016-5-5 08:56

好貴wo ching

上台$41plan 有1200mins 啦

好貴wo ching

xxxghg 發表於 2016-5-5 15:40

其實唔貴,加埋行政費$47

Hello增值送50% bonus,簡單講即係除1.5,約$31.3

抵過上台啦

好貴wo ching

又係你要問儲值咭嘅~~而家又講上台PLAN

1) 1500mins 電話是打出多還是打入多?
2) 你本身已有 data plan 或長用 wifi?

Hello 卡
FT907 發表於 2016-5-5 08:56

如果1500分鐘都係打固網仲貴,要$90面值,百卡應百客,各取所需,
儲值卡通常是低用量人仕選用,有個別例子除外,如只有接電話,有些是固
定月租無限接電話,所以呢度唔鼓勵截的士,耐心去爬文必有收穫!

好貴wo ching

又係你要問儲值咭嘅~~而家又講上台PLAN??

$41上台,  包乜費物費未?

用wifi打出無限分鐘免費

又係你要問儲值咭嘅~~而家又講上台PLAN??

$41上台,  包乜費物費未?
FT907 發表於 2016-5-5 17:11

41蚊先得1200分鐘,都未meet到target(1500)