大陸聯通10010卡收費詳情

10010既1314字頭,大陸用顯示4g,想知月費或收費詳情,同埋點充值,有無CHing知呀?唔該

10010既1314字頭,大陸用顯示4g,想知月費或收費詳情,同埋點充值,有無CHing知呀?唔該 ...
Monkey2016 發表於 2016-5-5 20:52

電話號碼開首的3個字頭只作為編配給不同營運商作營運之用,並不能作為識別每個客戶的套餐的資費內容

電話號碼開首的3個字頭只作為編配給不同營運商作營運之用,並不能作為識別每個客戶的套餐的資費內容 ...
mbbs 發表於 2016-5-5 21:21

唔該曬,等我上去問清楚順便問埋密碼

張張卡唔同收費你提供資料太少!

張張卡唔同收費你提供資料太少!
stta800 發表於 2016-5-5 21:32

我前年過關懵查查買既,剪到好細,包裝掉曬

我前年過關懵查查買既,剪到好細,包裝掉曬
Monkey2016 發表於 2016-5-5 21:37

希望你的卡內仍有餘款

login 10010入面寫住咩套餐?

login 10010入面寫住咩套餐?
stta800 發表於 2016-5-5 22:32

我無密碼?有無預設密碼?我只幾個月到店充錢同實名,當時唔記得問

10010既1314字頭,大陸用顯示4g,想知月費或收費詳情,同埋點充值,有無CHing知呀?唔該 ...

想知自己用緊咩套餐,上www.10010.com睇咪知囉。

點充值? 我好懶...用淘宝咋