請介紹淘寶邊張日本SIM 可放紫米WIFI 用?

請介紹淘寶邊張日本SIM 可放紫米WIFI 用?

因為問左幾間都話吾比熱點分享. 吾知真定假, 有冇人試過其實可的?

請介紹哪一張SIM 可以..

你淘保你搵到邊幾張

因為好多人放去蛋唔識set,所以店家通常答"唔好"

我見過好多人話MF855係可以. 所以, MF855在日本被炒賣.
因為佢係SUPPORT LTE B1
你帶過去. 用完在日本賣左佢. 返來再買過.

真的嗎, 其實是不是張張SET番APN 也可用?

你淘保你搵到邊幾張

因為好多人放去蛋唔識set,所以店家通常答"唔好" ...
NeTZoO 發表於 2016-5-7 12:27

真的嗎, 其實是不是張張SET番APN 也可用?
james007 發表於 2016-5-7 21:06

有人話華為某一D型號既POCK|ET WIFI DOCOMO用唔到,我就用E589 得~
總之 你帶埋部電話用,最多POCKET WIFI 唔得,就放去電話囉~

你講咁耐又"張張"又問左幾間 ,究竟你講緊邊張咭,好鬼抽象!

我是打" 日本上網卡" 頭幾個最高銷量的店舖, 問間間都話吾得...

有人話華為某一D型號既POCK|ET WIFI DOCOMO用唔到,我就用E589 得~
總之 你帶埋部電話用,最多POCKET WIFI  ...
NeTZoO 發表於 2016-5-7 22:01

我是打" 日本上網卡" 頭幾個最高銷量的店舖, 問間間都話吾得...
james007 發表於 2016-5-8 00:16

其實你連買緊咩都唔清楚,張咭香港買啦/買香港 咭啦

一開始已經講明買日本SIM了....

其實你連買緊咩都唔清楚,張咭香港買啦/買香港 咭啦
NeTZoO 發表於 2016-5-8 00:31

一開始已經講明買日本SIM了....
james007 發表於 2016-5-8 15:11

一係你睇錯人家問咩,一係你根本唔知日本卡有幾多張同點分

via HKEPC Reader for Android

一係你睇錯人家問咩,一係你根本唔知日本卡有幾多張同點分  

via HKEPC Reader for Android ...
c14101 發表於 2016-5-8 15:28

我都覺得樓主唔知自己問緊乜/concept有問題

鴨寮街北河街大把日本SIM卡買,要漫遊又得,唔漫遊又有。日本,大陸電訊商都有

去到自己慢慢揀

via LG E960, LG H815T, HTC Flounder LTE