關於Network III 增值延長限期

請問各位知唔知Network III 儲值卡仲有冇得增值$1 就可以延長180日限期?
尋日試PPS增值完冇任何回覆,金額都冇增加到.
THANKS

pps needs 1-2 working days,
try again tomorrow

請問各位知唔知Network III 儲值卡仲有冇得增值$1 就可以延長180日限期?
尋日試PPS增值完冇任何回覆,金額 ...
gm0 發表於 2016-5-9 17:27

可以
入完1蚊等兩個工作天, 延到180日

回覆 1# gm0

上個月試過$1大法,不會即時生效,好像要等1-2個工作天,我假期前增值等了4天才生效,幫朋友增值就只需1個工作天就可以

繳費靈服務的截數時間為星期一至星期五晚上七時正,星期六、日及公眾假期除外 (以香港時間為準)。在截數時間後之付款交易將會順延至下一個工作天處理。個別商戶處理繳費靈之入賬時間可能不同,請參考商戶在賬單上的說明,或直接聯絡商戶查詢。

via HKEPC Reader for Android

3仔未收到錢點增值呀

via HKEPC Reader for Android

直接用 e-bank 吖嗎...

尋日試PPS增值完冇任何回覆,金額 ...
gm0 發表於 2016-5-9 17:27

兩張時代久遠嘅巴基(##107# 依家都叫佢做 network 3,亦扣$2)
已經$0咗半年有多
剛剛又自動加多180日(無充過錢入去)
所以你係想搏嘅話可以$1都慳返

其實3仔係唔係用呢啲手段嚟俾股東一個幻想
佢一直仲 keep 住有好多客呢?(N個空號任佢開)

兩張時代久遠嘅巴基(##107# 依家都叫佢做 network 3,亦扣$2)
已經$0咗半年有多
剛剛又自動加多180日( ...
QAFHK 發表於 2016-5-10 10:06

張卡淨少過$2?

張卡淨少過$2?
eeeuser 發表於 2016-5-10 10:09

$0 半年有多啦,我年幾定2年前用完就從來無增值,張 sim 卡掉埋一邊,但係因為個號碼有用 whatsapp 所以一直無理佢,當時好似開完1G plan 會仲有小小錢,見佢當時又唔會扣行政費,所以無理
就係農曆新年前執嘢搵翻佢出嚟,點知仲有訊號,一查 ##107# 仲 work 但係錢就無晒,再打唔到電話