綠卡係咪唔再出?

檔檔都搵唔到,得返your Mobile

via HKEPC Reader for Android

mudguard559 發表於 2016-5-10 10:56

賣哂???
講真綠卡load air咁嚴重....6gb跟本沒用...

隨非你係異種特工(即係綠卡3G都可以行1X-2XMB),否則your mobile 都唔錯呀, SSP 280蚊買300蚊儲值卡,再送30%, 又行4G

隨非你係異種特工(即係綠卡3G都可以行1X-2XMB),否則your mobile 都唔錯呀, SSP 280蚊買300蚊儲值卡,再送30% ...
peter163 發表於 2016-5-10 12:08

SSP 280蚊買300蚊儲值卡,再送30%, 綠卡都係!!!

mudguard559 發表於 2016-5-10 10:56

有一檔有幾張,我見到。

回覆 4# xperiac2014

問題係綠卡玩SSP價就性價比高,但玩增值佢無優勢

回覆  xperiac2014

問題係綠卡玩SSP價就性價比高,但玩增值佢無優勢
peter163 發表於 2016-5-10 13:38

把鬼....我用幾張綠卡...次次都load air...
講真幾平都沒用...
我情願用your mobile或hehe卡好過...

見到鴨記仲有小量,但要成$45-50 ,痴左線,用yr mobile 好過

綠卡 去換 Nano 同 your mobile 一樣行4g
開咭有90天有效期
一次換幾張 唔算麻煩
而家玩完見光吧

見到鴨記仲有小量,但要成$45-50 ,痴左線,用yr mobile 好過
footlocker 發表於 2016-5-10 17:03

燥底哥哥都改左價錢賣每張$60