人仔學左 csl, 有特別 plan 俾學生

http://www.hk.chinamobile.com/tc/datapluspackage.html

人仔好在可以惠及全日制大專院校學生
免行政費 + Data+ 組合 (Pro 3GB+ 送限速無限 data)
再加特價買中低階 *** 和 iPhone SE

人仔好在可以惠及全日制大專院校學生
免行政費 + Data+ 組合 (Pro 3GB+ 送限速無限 data)
再加特價買中低階 *** 和 iPhone SE
timothychu 發表於 2016-5-16 11:52

但csl果個2.5GB只需要每個月$116

而且呢個基本上同中移動果個4G Pro冇咩分別,基本上只係多左送限速無限 data姐

心目中學生PLAN應該係$8X-120內

心目中學生PLAN應該係不多於50元, 香港學生幾時咁有錢?

佢寫個data+值48蚊,咁佢遲d又會唔會放比幾他人加呢? 不過用得貴plan加錢要限速無限又幾搞笑

佢寫個data+值48蚊,咁佢遲d又會唔會放比幾他人加呢? 不過用得貴plan加錢要限速無限又幾搞笑 ...
kawai887 發表於 2016-5-17 00:03

加$48要限速不如十幾蚊係2CM買多1GB用啦⋯⋯

心目中學生PLAN應該係不多於50元, 香港學生幾時咁有錢?
鴨仔 發表於 2016-5-16 22:47

香港學生有錢過你

鴨仔 發表於 2016-5-16 22:47

睇下幾大個
而家啲高form好多都有返pt

好貴wow