請問有冇 ching 用過英國 EE prepaid SIM?

請問覆蓋如何? 可以去到英國 EE store 出卡嗎? 見到有 Data Pack £15 for 4GB Data, 250 min talk time, unlimited text!

上次去英國用3 pay as u go,速度幾好(10-40Mbps),EE未用過答你唔到。

上次去英國用3 pay as u go,速度幾好(10-40Mbps),EE未用過答你唔到。
kwongoc_1016 發表於 2016-5-20 12:04

謝謝回應!

回覆 3# Midas

機場自動販賣機有售
好似25GBP
大部份歐洲國家 + HK + 澳門都用到

EE全英國最大coverage 最多~~佢係貴d,但真係快.... 用過一排做temp home widi, 4G 去到40Mbps+

EE全英國最大coverage 最多~~佢係貴d,但真係快.... 用過一排做temp home widi, 4G 去到40Mbps+ ...
luksam 發表於 2016-5-20 14:44

請問去 EE store 出卡方便嗎? 駛唔駛護照之類? 謝謝您!

請問去 EE store 出卡方便嗎? 駛唔駛護照之類? 謝謝您!
Midas 發表於 2016-5-20 15:04

英國唔係實名......去便利店/超市/士多買都得

英國唔係實名......去便利店/超市/士多買都得
luksam 發表於 2016-5-20 15:28

如果你要去成人網頁就要實…~~~

via HKEPC Reader for Android

用過giffgaff (O2) coverage 差

如果你要去成人網頁就要實…~~~  

pkf 發表於 2016-5-20 16:05

唔洗check passport ga wor , 登記姐.... 同實名兩回事