現任萬事達咭亞太區港澳負責人過檔屎台

頂大炮個位,16/6生效
e價錢即刻估屎台會大力發展e商貿呢部份
但KISS都疑難產.....

頂大炮個位,16/6生效
e價錢即刻估屎台會大力發展e商貿呢部份
但KISS都疑難產..... ...
cpk 發表於 2016-5-23 18:18

呢個人?

mc ap.JPG

回覆 2# askl
不是
叫葉安娜

係唔係好似微軟咁,過檔nokia, 然後將nokia賣俾微軟

回覆 4# suiyan
不過SHK講明會養呢個仔,不會賣俾人
同埋MC要嚟都冇用

葉安娜起碼有能力同正常 D,
( 聽落好似廢話, 但事實係呢個世界好多高職位都係廢廢地)

不過希望佢地唔好攪咩 e-commerce ar, payment 呢D野, 好好做佢地既 網路。

不過希望佢地唔 ...
Ksec 發表於 2016-5-25 09:44

邊有高層甘心跟前人行㗎!

*除非上手行緊條路喺 BIG Brother(s) 公認必行,否則跟住行,即喺上手個腦至少喺 work,而"你"只不過喺"追隨者"!所以,要證明自己喺強於前人,必然攪新嘢。

唔搞PAYMENT, 唔通為做好個NETWORK?
客就係得咁多, 好多仲係要平!
訓醒未? 梗係PAYMENT, 要SECURE, 隊爆冇用的JETCO.

不過希望佢地唔 ...
Ksec 發表於 25-5-2016 09:44

訓醒未? 梗係PAYMENT, 要SECURE, 隊爆冇 ...
陳大文 發表於 2016-5-25 12:07

用得1000萬一年搵個MC人去, 當然係做payment product啦.

網路? 現在無咩大問題, 又唔係令到上客少左, 為咩要攪佢?

d客打到收到電話, 上到網就得啦.

最緊要出新product 去做好customer engagement

訓醒未? 梗係PAYMENT, 要SECURE, 隊爆冇 ...
陳大文 發表於 2016-5-25 12:07

呢位兄台都幾大口氣。
呀唔講 JETCO, 如果真係平就有客,點解啲人唔轉晒去中移動?

So payment will make them lots of money?