信與姐果張日本$68/8天sim卡,慢到爆,中伏,不能tethering

大家回頭是岸,買左既,當垃圾拋左佢算
上whatsapp/facebbok/google,慢到仆x
好似用cmhk 2g網絡咁!!!!!!!!!!!!!

未over 2GB用量

咁慢,最知租wifi蛋好過,依張卡就算用LTE都一張咁慢

現在是日本時間,8:06pm
test 多次比你地睇
慢到仆x

我是用ipad mini 2 A1491  LTE

taobao 大陸人留言:

打磨卡真的很垃圾的。狗屁网速。。垃圾的一塌糊涂
是真的很垃圾。大坂用的时候差点砸手机 红卡99 那玩意我看只配卖9.9
你地自己google 下

有APN圖

買左張, 比同事6月底用. 東京.

買左張, 比同事6月底用. 東京.
devil226 發表於 2016-6-2 16:17

慢到hihi,你會後悔

師兄你只係收得 3G。。。會唔會情況有別?

未over 2GB用量

富士山icon 果張,佢賣$68

咁慢,最知租wifi蛋好過,依張卡就算用LTE都一張咁慢 ...
ka111 發表於 2016-6-2 16:10

你俾蔗渣價錢,要有燒鵝享受?

行緊3G喎?

未over 2GB用量

咁慢,最知租wifi蛋好過,依張卡就算用LTE都一張咁慢 ...

樓主,你知唔知你自己行緊3G?
有無行緊4G既TEST? 話時話我用過幾次DOMOCO 都未見過佢跳去3G,
樓主唔會SET 錯野掛?!

未over 2GB用量

你係在哪裡用? 哪裡 test?

我估佢個部係舊款/非港版 ipad/mini, 冇某部份 LTE 頻段
所以只收到 3G

P.S. DoCoMo 3G (2100) / 4G ( 800,1500,1800 & 2100)
P.S. 2: 上星期 用 AJC (docomo) 都係有D慢, 測速有時小過 1Mbps

樓主水已笠

我估佢個部係舊款/非港版 ipad/mini, 冇某部份 LTE 頻段
所以只收到 3G

P.S. DoCoMo 3G (2100) / ...
timothychu 發表於 2016-6-2 16:46