急問: network III 儲值卡 3.6mb plan 取消問題

我開左卡申請左$98 30日3.6 plan, 我咪夠期但我手痕咁左#127*709# 取消, 請問個plan 係即使取消定係可以用到到期果日? 我唔敢用數據我驚扣我D 餘額喎

同埋張卡點解咁快就到期, 可否PPS 增值少少吊命?我呢幾個月唔想用住, 但係張卡下月就到期....

我係$135 (15+120)個款卡黎, 可開兩個月$98 蚊3.6 PLAN 的

network iii 應該係一取消,就即時停行果個 plan, 所有剩餘 data 都清零

network iii 應該係一取消,就即時停行果個 plan, 所有剩餘 data 都清零
moslwc 發表於 2016-6-13 11:57

正確,已經好多人中招。

頂, 伏已中, 點解唔好似中移D 卡咁呀........

頂, 伏已中, 點解唔好似中移D 卡咁呀........
mkboy76 發表於 2016-6-13 12:07

中移一樣好多中伏, 自帶會上網, 一插入去, 手機無熄數據, ba BA 聲好似倒水咁樣.

中移一樣好多中伏, 自帶會上網, 一插入去, 手機無熄數據, ba BA 聲好似倒水咁樣.  ...
貧果 發表於 2016-6-13 17:46

點都好過我俾左錢未到期就取消就即刻用唔到丫...

via HKEPC Reader for Android

回復 6 #mkboy76

借問聲做咩要取消   

回復 mkboy76

借問聲做咩要取消   

iamphysics 發表於 2016-6-13 18:36

它會自動續,所以要取消。我都中伏過。

我開左卡申請左$98 30日3.6 plan, 我咪夠期但我手痕咁左#127*709# 取消, 請問個plan 係即使取消定係可以用 ...
mkboy76 發表於 2016-6-13 09:49

可以PPS 1元吊命180日

中移一樣好多中伏, 自帶會上網, 一插入去, 手機無熄數據, ba BA 聲好似倒水咁樣.  ...
貧果 發表於 2016-6-13 17:46

有左首日免左一定流量少左呢的問題,如果日後取消左就…