請教 Keep number 有飛線最平方案

以前睇過,CMHK儲值卡好似最平,依家仲係唔係呢?

真心請教,如果覺得係月經貼,可以skip。

via HKEPC Reader for Android

你點理解CMHK飛線會係最平.

你點理解CMHK飛線會係最平.
SGEPC 發表於 2016-6-16 03:02

飛線$15/30日 再加$2/30日行政費,共$17。

飛線$15/30日 再加$2/30日行政費,共$17。

wct 發表於 2016-6-16 08:04

問題係有乜卡貴過佢

CSL 飛線逐分鐘計
傾少量平
雞啄唔斷飛線傾電話, 俾 $15 飛線月費抵 d
SMT 儲值都好似係 $15/MTH

MNP 去 CMHK 卡巴人, 免行政月費, 飛線 15元/ 月.

問題係有乜卡貴過佢  

se126 發表於 2016-6-16 08:15

我咪問緊有咩平過佢囉,你掉轉頭問番我? 有意思咩?

CSL 飛線逐分鐘計
傾少量平
雞啄唔斷飛線傾電話, 俾 $15 飛線月費抵 d
SMT 儲值都好似係 $15/MTH ...
Botti 發表於 2016-6-16 08:46

我大約用4、5百分鐘,月費同逐分鐘計好似差唔多。

CSL 邊張卡可以MNP過去,Hemat 果啲好似好麻煩。

回覆 8# wct

4/5 百分鐘
1 毫 1 分鐘都扣 $4/50
俾 $15/MTH 飛線費抵 d

我咪問緊有咩平過佢囉,你掉轉頭問番我? 有意思咩?
wct 發表於 2016-6-16 09:15

以前睇過,CMHK儲值卡好似最平,依家仲係唔係呢?

真心請教,如果覺得係月經貼,可以skip。

via HKEPC Re ...
wct 發表於 2016-6-15 22:04

CMHK儲值卡一向都唔係最平