[操作疑難] CMHK 2CM 交易平台 30 june 2016後 買入Data 會吾會貴左?

因1 july 2016 或之後好似要收 $15/1 激行政費

有呢個風險。
不知道會否延期。

有呢個風險。
不知道會否延期。
timothychu 發表於 2016-6-16 20:27

CMHK 好少去到咁忟水都吾延期
可以準備轉台

收$15 一定推散個市, 收$5 就話者..

收$15 一定推散個市, 收$5 就話者..
yamtw 發表於 2016-6-16 20:53

睇來29/30號會散貨高風期,可以入貨

睇來29/30號會散貨高風期,可以入貨
soseewong 發表於 2016-6-16 10:37 PM

到咗底價好耐啦,呢幾個月我都係$15買1GB嚟用!

到咗底價好耐啦,呢幾個月我都係$15買1GB嚟用!
ivanlung 發表於 2016-6-16 22:42

咪搞到我原本想放20蚊GB填補下合約重覆期的支出既算盤打唔響

我係上年年尾加價前上尾班車的

想當年iphone plan , 放G放到全年免月費,完左plan有剩重可以俾多兩個月月費,算係咁。

現客戶也要收手續$?入定先可入几多激?

想當年iphone plan , 放G放到全年免月費,完左plan有剩重可以俾多兩個月月費,算係咁。 ...
yamtw 發表於 2016-6-18 17:36

我都係2014年中 5s $5088+$148/10G plan 玩2cm,以家我買晒d data 都係交幾十元/10G,貪佢有內地234G
,2cm 行政費後月費應該貴左好多,都吾知走吾走
因以家內地用實名先玩到 內地mobile data
大家有乜建議?